Acció de suport contra el desallotjament de Can Vies

Com moltes ja sabeu, el centre social autogestionat de Can Vies es troba actualment en situació límit com a conseqüència de la sentència judicial dictada arran de la denúncia de TMB -propietària de l’edifici- i l’Ajuntament de Barcelona. Des de la CUP d’Horta-Guinardó rebutgem la darrera ofensiva neoliberal per acabar amb l’autoorganització popular i estarem al costat de Can Vies davant dels pròxims atacs del sistema legal i policial.

Aquest proper dimarts, dia 4, tindrà lloc una acció de suport a les companyes de Can Vies a les 18:30h coincidint amb el Plenari del Districte de Sants-Montjuïc. Us animem a totes a anar-hi per mostrar el nostre suport #SomCanVies. A continuació reproduïm la carta que han difós les companyes del CSA:

Amic/a, company/a:

D’aquí poc més de dos mesos el CSA Can Vies complirà 17 anys. Bé, els complirà si TMB i l’Ajuntament de Barcelona (en aquest cas el Districte de Sants-Montjuïc) no demanen l’execució de la sentència. Com molts i moltes ja sabreu a Can Vies se li ha acabat la via legal. No hi ha més possibilitats, no hi ha més recursos a interposar, no hi ha més demandes a guanyar.

Malauradament, i com passa sovint, l’empresa i l’ajuntament guanyen per la via legal… Però si la seva justícia ens dóna l’esquena, hem d’abandonar? Abandonarem, precisament ara, a Can Vies? Creim que la resposta des del barri, la seva gent i les seves entitats ha de ser clara i ferma: els hem de dir que Can Vies és del barri i s’hi ha de quedar!

Som conscients que vos hem demanat ajuda durant tots els processos judicials que han afectat Can Vies, però ara, més que mai, hem de defensar l’espai amb totes les nostres forces: si no ho feim, Can Vies desapareixerà definitivament i Sants quedarà orfe d’un espai on, segurament, hi heu passat bons moments, festes, trobades, xerrades, concerts, assemblees, coneixences, baixada de carretons…

Per ventura fa mesos o anys que no trepitjau el CSA, però no per això heu deixat d’estimar-lo, reconèixer-lo i veure’l com un espai de referència. Deixarem que TMB i l’Ajuntament de Barcelona privin a Sants d’un espai com Can Vies? Facem el darrer esforç i demostrem que som un barri unit i reivindicatiu, i que si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Vos deman 45 minuts del vostre temps per participar d’una acció simbòlica el DIMARTS 4 DE MARÇ a les 18:30. L’acció consistirà en rodejar el Districte formant una cadena humana. El motiu de triar aquest dia i aquesta hora és que s’hi estarà desenvolupant el ple del Districte i volem que sentin la nostra reivindicació i, per això, haurem de fer renou. Per als motivats i per a les motivades: hem fet un doodle per anar calculant quanta gent serem, seria molt guai que vos hi apuntàssiu si podeu venir, però entenc que a qualcú li faci peresa… Ja veureu que és MOLT senzill i no fa falta que hi poseu el vostre nom, vos el podeu inventar o posar una altra cosa. Això sí, si heu de ser més d’una persona especificau-ho amb el número entre parèntesi: http://doodle.com/p8u7fz6m7b5e8ise

PER FAVOR per poc que pogueu, veniu a donar-nos suport i que el Districte vegi que som moltes les persones que defensam Can Vies!

Moltes gràcies!!!

can vies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s