Èxit de la manifestació en defensa de Botticelli

Aquest passat divendres va tenir lloc una nova mobilització veïnal convocada per la Plataforma Salvem Botticelli. Prop de 80 veïns i veïnes del barri d’Horta vam reunir-nos a la plaça Botticelli i vàrem iniciar una manifestació que va finalitzar davant la seu de Convergència i Unió al districte, a la plaça de les Masies.

mani Botticelli

La Plataforma Salvem Botticelli va sorgir fa prop de dos mesos, quan ens vam assabentar de la decisió presa per l’Ajuntament de Barcelona, amb la complicitat de la seu del Districte, de cedir la plaça Botticelli a Mercadona per tal que hi construeixi un aparcament privat. Durant la manifestació es va repartir material editat per la plataforma i es va poder informar les veïnes del que suposa la venda d’un espai públic amb molt significat per al barri, especialment per als i les joves. Tot el recorregut va ser acompanyat de nombrosos càntics que reclamaven la dimissió de la regidora de districte i posaven de manifest que en cap cas estem disposades a cedir els espais públics del nostre barri a cap empresa privada.

Malgrat això, aquest mateix dilluns hem conegut l’arribada de les màquines prospectives a la plaça. L’arribada de la maquinària per executar l’obra, és, doncs, imminent: caldrà estar alerta per impedir un nou pla de privatització de l’Ajuntament de Barcelona d’acord amb els grans interessos comercials.

Aprofitem per convidar-vos aquest dijous dia 10 d’abril a la presentació oficial de la Plataforma Salvem Botticelli, que tindrà lloc al Foment Hortenc (c. Alt de Mariner, 15) a les 19 hores i on comptarem com a ponent amb l’Albert Recio, professor d’economia de la UAB i membre de la FAVB. Us hi esperem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s