Taules informatives pel 9N a Horta-Guinardó: on hem de votar?

Ens trobem en una setmana clau de cara a l’autodeterminació política d’una part de la nació catalana. Milions de principatines estem cridades a votar el proper diumenge, dia 9, sobre el futur polític de part del país.

Des de la CUP d’Horta-Guinardó volem denunciar les repetides operacions de la dreta, tancada des dels despatxos, per desvirtuar i desmobilitzar aquesta consulta popular. Les repetides renúncies davant de l’Estat, mostra del pactisme més mesell, ens han dut a una consulta rebaixada i establerta sobre uns mecanismes de participació molt precaris, obligant a les classes populars a prendre les regnes del procés: autoorganitzar-nos i votar per canviar-ho tot.

Les militants i col·laboradores de la CUP d’Horta-Guinardó organitzarem parades al Carmel i la Vall d’Hebron per facilitar la informació necessària sobre meses i col·legis de vot a totes aquelles persones que ho desitgin. Ens podreu trobar a les següents parades:

Metro de la Vall d’Hebron: dimecres al matí (de 10 a 13 hores), dimecres a la tarda (de 17 a 20 hores) i dijous al matí (de 10 a 13 hores)

Mercat del Carmel: divendres al matí (de 10 a 13 hores), divendres a la tarda (de 17 a 20 hores) i dissabte al matí (de 10 a 14 hores)

També hem elaborat aquesta Guia per al votant (en pdf) amb tota la casuística de vot possible (vot als barris, des de l’estranger, persones empadronades…), vàlida per a tot el territori, que podeu descarregar i imprimir per fer arribar a tothom qui ho desitgi.

També podeu descarregar la ‘guia per al/la votant del Carmel, amb la relació de carrers i col·legis electorals segons l’adreça del DNI o NIE del/de la votant.

Des de les Candidatures d’Unitat Popular estem convençudes que l’únic camí cap a la plena independència serà la democràcia; si cal, per la via de la desobediència. Nosaltres sempre hem estat al carrer, i, passi el que passi, aquesta vegada farem arribar el vot a tots els barris!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s