Tret de sortida de la candidatura CUP-Capgirem Barcelona a Horta-Guinardó

El proper divendres 20 de febrer engegarem la candidatura de ruptura al Districte, organitzant una Assemblea Oberta al Punt d’Informació Juvenil d’Horta (19h) on definirem col·lectivament les línies principals del projecte.

Després d’anys d’intensa lluita, els col·lectius i persones que treballem per a la Unitat Popular ens estem organitzant per capgirar Barcelona, en el marc de contrapoder de les Trobades Populars Municipalistes. D’aquestes trobades en neix una crida al moviment veïnal i als col·lectius polítics i socials de la ciutat, al voltant d’una declaració política i d’uns principis identificatius i ètics per crear una candidatura orientada a desactivar el model i la ‘marca Barcelona’.  Volem utilitzar l’ajuntament d’altaveu de les lluites presents als nostres barris; aixecar catifes per destapar les pràctiques municipals responsables de la crisi actual; i fer-hi propostes i mocions que hi defensin els interessos de les classes populars, en la línia d’una triple ruptura nacional, social i democràtica.

El projecte no té sentit sense la implicació de veïnes, entitats i moviments socials que donem vida als nostres barris, i per això fem una crida a totes les persones i col·lectius del Districte a sumar-se a la candidatura. Ho farem posant-la al servei de tothom: des de l’elaboració oberta del programa fins a la configuració de les llistes (en què totes les persones hi podran participar). Durant l’assemblea oberta es tractaran els següents punts:

– Explicació dels principis sorgits de les Trobades Populars Municipalistes. Elecció de 5 candidates per encapçalar la llista de Barcelona

– Elaboració de les línies programàtiques de Districte. Reivindicacions i punts programàtics dels barris

– Proposta oberta de persones candidates com a conselleres de Districte

– Constitució del Comitè de Campanya de Districte i definició del calendari i properes línies d’actuació

capgirem_HortaGuinardo

L’assemblea oberta tindrà lloc aquest proper divendres 20 de febrer a les 19h al Punt d’Informació Juvenil d’Horta (c. d’Horta, 71). Recordeu que ens podeu fer arribar les propostes de persones candidates fins el mateix moment de l’assemblea (sempre i quan hagin acceptat ser presentades; una persona no pot proposar-se a si mateixa).

Us hi esperem! Capgirem Barcelona!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s