Candidates de districte de la CUP Capgirem Horta-Guinardó

Ja som a l’inici de la campanya i, ara sí, ha arribat l’hora de presentar públicament les nostres candidates a conselleres de Districte. Sis persones que, procedents de diversos fronts del teixit associatiu i de la lluita veïnal, van tenir la valentia d’acceptar ser la veu del nostre moviment a les institucions del Districte, assumint el repte, l’esforç i les contradiccions que suposa dur a terme aquesta tasca tenint els dos peus a la lluita de carrer.

El procés obert d’elecció de les candidates de Districte

Per primera vegada a unes eleccions municipals a Barcelona, totes les candidates a conselleres de Districte de la CUP Capgirem Barcelona han pogut ser escollides lliurement en un procés d’elecció i concurrència oberta a tot el veïnat, en assemblees obertes celebrades als 10 districtes de la ciutat.

En aquest procés, a finals de febrer va tenir lloc una assemblea oberta al Punt d’Informació Juvenil d’Horta-Guinardó, on es van poder presentar lliurement tots els veïns i veïnes del Districte, sempre i quan fossin proposats per una altra persona i ho acceptessin. D’entre les persones que s’havien anat proposant, sis van tenir finalment la voluntat i la valentia d’acceptar la candidatura.

Anant més enllà, però, en aquella assemblea es va consensuar que les 6 persones presentades, enlloc de competir per les cadires, formarien un equip de treball, rotatori i complementari, que s’encarregarà de treballar col·lectivament en el front institucional durant els propers quatre anys. L’ordre formal de la llista, que determina l’ordre en que entraran a les institucions de Districte, va ser consensuat entre elles en funció de la possibilitat de dedicació actual a la tasca, sempre respectant la llista cremallera i amb paritat de gènere.

Les dues primeres candidates aniran simbòlicament (però de manera vinculant) a la llista per Barcelona (les podem trobar als llocs 27 i 28). Tanmateix, la CUP Capgirem Horta-Guinardó s’ha compromès a que totes les persones que hagin d’assumir qualsevol càrrec o que hagin de donar relleu a alguna d’aquestes sis persones siguin escollides en processos oberts durant tota la legislatura.

Les candidates de la CUP Capgirem Barcelona a Horta-Guinardó

Les 6 candidates de Districte de la CUP Capgirem Horta-Guinardó no necessiten presentació per a les veïnes que es moguin normalment pel teixit associatiu dels nostres barris. Són les següents:

candidates_HG

  • 1. Ariadna Gàlvez i Rifà. Humanista i periodista de formació, és natural del Guinardó, on ha participat activament des dels inicis en l’extens teixit associatiu del barri. Lligada des de sempre a l’escoltisme, ha format part del Consell de la Joventut d’Horta-Guinardó i està vinculada a la lluita internacionalista de la lluita Palestina.
  • 2. David Vallverdú Martín. Natural de la Vall d’Hebron, ha fet vida associativa a Horta, formant part de nombroses entitats del món del lleure i de la cultura. Exmilitant de la CAJEI, actualment és animador sociocultural i activista veïnal.
  • 3. Núria Martín Satorres. Psicòloga social de formació i veïna de la Teixonera, és militant de la CUP d’Horta-Guinardó i activista sindical (membre de la COS) i feminista.
  • 4. Iu Gadea Ardèvol. Clotenc (de la Clota) d’adopció, està vinculat a les entitats del lleure infantil i juvenil des de sempre, des d’on impulsa projectes per regenerar la vida associativa del barri. Actualment és estudiant de Pedagogia, i forma part de l’Equip General del Sector Barcelona de l’ESPLAC des de 2013.
  • 5. Andrea Segarra Vilarrasa. Natural del Guinardó, on ha fet associativa col·laborant en entitats del lleure infantil i juvenil, en la Comissió de la Festa Major del barri i impulsant recentment l’Assemblea de Joves del Guinardó. Actualment estudia Antropologia; és exmilitant de Maulets i militant d’Arran Horta des de 2012.
  • 6. Jordi Fariñas Claret. Veí de la Font d’en Fargues i treballador de la televisió pública, és militant de la CUP d’Horta-Guinardó des de 2011. Integrant de diverses lluites veïnals, com Salvem Botticelli o Stop Pujades, també forma part d’UCFR Horta-Guinardó.

Seguim construint candidatura… Capgirem Barcelona!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s