Acte de presentació d’UCFR a Horta-Guinardó

Aquest proper dissabte, dia 15 de març, es presentarà el nucli d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme d’Horta-Guinardó. L’acte començarà a les 11.30h del matí i es desenvoluparà al Punt d’Informació Juvenil d’Horta-Guinardó (c. d’Horta, 71).

La presentació d’aquest col·lectiu a Horta és d’una rellevància immensa, especialment si tenim en compte l’augment recent d’accions i de simbologia feixistes que malauradament es manifesten cada vegada amb més intensitat al districte. Precisament, l’esdeveniment de dissabte se centrarà en aquest fet: un cop s’hagi fet la presentació d’UCFR-HG, Carles Viñas, Doctor en Història Contemporània, parlarà sobre ‘L’auge del neofeixisme a Europa’ i, tot seguit, l’Elisenda -membre d’UCFR-HG i de @ClotSenseNazis- analitzarà i denunciarà l’activitat relacionada amb el Casal Tramuntana, el centre nazi que es troba al barri del Clot i que està expandint les seves accions i ideologia a tota la ciutat, sovint encobertes amb activitats de caràcter lúdic o fins i tot benèfic, i gràcies a la connivència del govern municipal. 

Per cloure l’acte, hi haurà un torn obert de paraules, en què s’espera la participació de les assistents, i un pica-pica.

El nucli de la CUP d’Horta-Guinardó fa una crida a l’assistència massiva de totes aquelles persones sensibilitzades i preocupades per l’augment del feixisme al nostre districte, a la ciutat i al país. Si ells avancen, nosaltres els hem de combatre. Contra el feixisme, ni un pas enrere!!

Cartell15marçUCFRHG

Deixa un comentari