Preguntes sense resposta

Audiència mogudeta la d’aquest dilluns dia 3 al Districte d’Horta – Guinardó. A les reiterades queixes dels veïns, que es repeteixen cada cop que es convoca aquest acte sense que Francina Vila hi doni cap mena de solució, aquesta vegada es va sumar la Plataforma Salvem Botticelli, que va portar-hi la seva reivindicació. La Plataforma reivindica que no es faci un pàrking privat per Mercadona a la plaça Botticelli, un espai on els habitants del Districte fan habitualment activitats. Des del Districte, però, es continua donant suport a un projecte que acaba amb aquest espai i el regala a una cadena de supermercats que, per cert, es distingeix pels seus mètodes mafiosos a l’hora d’aconseguir proveïdors i per les duríssimes condicions laborals que aplica a les seves treballadores, tal com diversos sindicats han denunciat durant els últims anys. Aquí en teniu alguns exemples:

Tampoc no està de més recordar que el president de Mercadona, Joan Roig, s’ha pronunciat en incomptables ocasions a favor de retallar encara més els gairebé desapareguts drets laborals dels treballadors. Aquests són els aliats de CiU al Districte.

La CUP d’Horta-Guinardó va presentar tres preguntes. La regidora es va negar a contestar-ne dues -sobre la pujada dels preus del transport i sobre les escoles bressol públiques-, i es va comprometre a donar solució a l’acumulació d’escombraries als contenidors del Carmel. Us deixem el vídeo amb les nostres intervencions i les seves respostes.

Deixa un comentari