Guinardó, crida urgent a la ciutat: Salvem Torre Garcini!!

INFORMACIÓ ACTUALITZADA DIVENDRES A LES 18h:

URGENT! LES MÀQUINES EXCAVADORES ENTRANT A TORRE GARCINI!!

ES CONVOCA TOTHOM IMMEDIATAMENT DAVANT DE LA MASIA!!! Passatge Garcini, 15 / carrer Xiprer, 42
<M> L5 Camp de l’Arpa

Malgrat l’acord assolit fa prop d’un any amb el govern de la ciutat per a la permuta dels terrenys de Torre Garcini, avui dijous Núñez i Navarro ha penjat a la façana el cartell de demolició de la Masia.

Després d’un any i mig de pressió de la Plataforma Salvem Torre Garcini a l’Ajuntament, i malgrat els acords assolits per recuperar-la com a patrimoni públic, el govern de la ciutat s’ha mostrat incapaç de trobar una solució per a la preservació de la masia i els seus jardins. Un edifici amb quasi quatre segles d’història i un dels pocs testimonis del passat històric del nostre barri, que els veïns i veïnes portem anys reclamant amb empenta.

Després de dècades de creixement urbanístic accelerat, manca d’inversions i infraestructures al Guinardó, desastres urbanístics, absència estructural de zones verdes i espais de trobada i polítiques de destrucció del teixit associatiu i comercial, no permetrem ara la demolició d’un dels pocs vestigis patrimonials del nostre barri. Demanem la solidaritat de la resta de barris i avisem els partits polítics, empreses i institucions que han permès aquesta situació: SI GARCINI VA A TERRA, EL GUINARDÓ EN PEU DE GUERRA.

Aquest dissabte dia 13 al matí, Xavier Trias vindrà al Passatge Llívia a inaugurar el nou Mercat del Guinardó. Un equipament que, per cert, arriba amb anys de retard, amb la meitat dels equipaments promesos i al mig d’un barri desertitzat i empobrit. Demanem el màxim suport per tal de rebre l’alcalde com es mereix i fer-li arribar les nostres demandes: us esperem a totes a les 9’30h davant de les portes del Mercat (passatge de Llívia, 34). <M> L4 Guinardó / L4 L5 Maragall

Salvem Torre Garcini i el barri del Guinardó!!

enderrocs20141211_130716

Agraïm a les veïnes de l’Oreneta el comunicat de suport a Can Garcini que han publicat al seu bloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s